Home
Sunday, August 20, 2017
2:00:24 PM
Users online: 0   You are here >> Home > Web Design

Forums | Web Design Forums search
Forum FAQ
   
  1  
Urgent: My footer breaks when adding a form.
Fat_Bodybuilder 
22/5/08 9:23:05 AM
Titan

Edit, I fixed that prob but there is one other one that is bugging me.

I have a box, for the content, done with my CSS, but for some reason the padding doesn't hold at the top.

 
#content
{
padding: 25px;
list-style: none;
background: #1C1C1C;
padding-top: 25px
}


Unfortunately it's coming out like this:
http://i176.photobucket.com/albums/w187/Fat_Bodybuilder/website/nopadding-1.jpg

You can see that the padding holds on the 2 sides and the bottom, but at the top it's almost like it gets cut off.

Help please :-(
__
Solved with

<div style="clear:both;"></div> after the #navigation

:-) Thanks Leckie
__

Later on, if there are any takers, maybe someone would be kind enough to go through my site and check to see if there are any immediate errors or anything that could be improved on with simpler code etc etc.

Cheers







Edited by Fat_Bodybuilder: 22/5/2008 10:04:39 AM


Edited by Fat_Bodybuilder: 22/5/2008 1:00:59 PM

-----
Q6600 @ 4.050GHz, 1.7v | GA-X38-DS4 | Silverstone ST50EF | 8800GT @ 730\1800\2060 | HR03-GT | TR Ultra 120 | 2GB OCZ S.O.E | CM aMMo 533

I once had my E6420 @ 1.8v on air. How did I do that, you ask? Coz I'm fuckin' insane, bitch, that's how!

Leckie 
22/5/08 11:15:56 AM
Disciple

You may need to add a semi-colon to the end of your padding-top style.


Edited by Leckie: 22/5/2008 11:19:14 AM

-----
Antec Sonata II | Intel E6400 | Asus P5N32-E | OCZ EL DDR2 PC2-6400 2GB | Sparkle 8800GTS | Thermalright Ultra 120 | 2 * Seagate Barracuda 7200.10 320GB | Chimei 221D | Empty Wallet $0.20

Call of Duty 4 | The Witcher (Cheers Atomic)

GTAV6 
22/5/08 11:27:23 AM
Hero
Titan


this isn't directly connected to the issue you're having, but you realise that "padding: 25px" will apply the padding to all four sides, making the addition of "padding-top: 25px;" superfluous...


as for the problem itself, i'd need to see more code than that, as it could possibly be caused by something else.


Edited by GTAV6: 22/5/2008 11:29:26 AM

-----

+++ out of cheese error +++ melon melon melon +++ redo from start +++

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://www.thexman.net.nz/

Leckie 
22/5/08 11:50:46 AM
Disciple

Also, list-style is not needed as it only applies to an ol or ul tag.

If you wanted to refer to the ol or ul tag within #content you would use:
#content ul

or

#content ol

-----
Antec Sonata II | Intel E6400 | Asus P5N32-E | OCZ EL DDR2 PC2-6400 2GB | Sparkle 8800GTS | Thermalright Ultra 120 | 2 * Seagate Barracuda 7200.10 320GB | Chimei 221D | Empty Wallet $0.20

Call of Duty 4 | The Witcher (Cheers Atomic)

Fat_Bodybuilder 
22/5/08 12:04:58 PM
Titan

Anyone willing to look at my code to get a better look? I'm not sure I should post it directly on the forums like this, perhaps PM?

-----
Q6600 @ 4.050GHz, 1.7v | GA-X38-DS4 | Silverstone ST50EF | 8800GT @ 730\1800\2060 | HR03-GT | TR Ultra 120 | 2GB OCZ S.O.E | CM aMMo 533

I once had my E6420 @ 1.8v on air. How did I do that, you ask? Coz I'm fuckin' insane, bitch, that's how!

  1  
Forums | Web Design